• Top Gun: Maverick

  • Pas më shumë se 30 vite shërbimi si një nga top aviatorët e Marinës, Pete "Maverick" Mitchell është ku duhet të jetë. Duke trajnuar disa të diplomuar të shkëputur për një detyrë të rëndësishme, Maverick duhet të përballet me fantazmat e të kaluarës së tij dhe frikat e tij më të mëdha, duke kulminuar në një mision që kërkon sakrificën më të madhe në mes të atyre që vendosin ta fluturojnë atë.

  • Süre: 02:11:00

  • Players
  • Miles Teller, Tom Cruise, Jennifer Connelly
  • Director
  • Joseph Kosinski

Top Gun: Maverick

Pas më shumë se 30 vite shërbimi si një nga top aviatorët e Marinës, Pete "Maverick" Mitchell është ku duhet të jetë. Duke trajnuar disa të diplomuar të shkëputur për një detyrë të rëndësishme, Maverick duhet të përballet me fantazmat e të kaluarës së tij dhe frikat e tij më të mëdha, duke kulminuar në një mision që kërkon sakrificën më të madhe në mes të atyre që vendosin ta fluturojnë atë.

  • Players
  • Miles Teller, Tom Cruise, Jennifer Connelly
  • Director
  • Joseph Kosinski

Buy your ticket online by selecting the relevant session.

Sessions


Contact Us