• Firestarter-

  • Si të rinjë, Andry McGee (David Keith) dhe gruaja e tij e ardhsme Vicky (heather Locklear), morrën pjesë në eksperimente sekrete, duke lejuar qe të iu nënshtrohen testeve mjeksore misterioze. Vite më vonë, e bija e ciftit, Charlie (Drew Barrymore), fillon të shfaq aftësinë për t'i vënë flakën gjërave me mendjen e saj.

  • Süre: 01:34:00

  • Director
  • Keith Thomas

Firestarter-

Si të rinjë, Andry McGee (David Keith) dhe gruaja e tij e ardhsme Vicky (heather Locklear), morrën pjesë në eksperimente sekrete, duke lejuar qe të iu nënshtrohen testeve mjeksore misterioze. Vite më vonë, e bija e ciftit, Charlie (Drew Barrymore), fillon të shfaq aftësinë për t'i vënë flakën gjërave me mendjen e saj.

  • Director
  • Keith Thomas

Buy your ticket online by selecting the relevant session.

Sessions


Contact Us