• Doctor Strange in the Multiverse of Madness-

  • Dr. Stephen Strange bën një magji të ndaluar e cila hap derën e multiversit, duke përfshirë kështu një version alternativ të tij i cili kërcënon njerëzimin për forcat e kombinuara të Strange, Wong, dhe Wanda Maximoff.

  • Süre: 02:06:00

  • Players
  • Rachel Anne McAdams, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch
  • Director
  • Sam Raimi

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-

Dr. Stephen Strange bën një magji të ndaluar e cila hap derën e multiversit, duke përfshirë kështu një version alternativ të tij i cili kërcënon njerëzimin për forcat e kombinuara të Strange, Wong, dhe Wanda Maximoff.

  • Players
  • Rachel Anne McAdams, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch
  • Director
  • Sam Raimi

Buy your ticket online by selecting the relevant session.

Sessions


Contact Us